Felsökning

Här hittar du hjälp för att själv kunna felsöka när du har problem i vår app samt information för din kontakt med supporten så vi bättre ska kunna hjälpa dig.

Felsökning i webbläsaren

För att kunna förstå vad felet beror på brukar första steget i felsökningen vara att se om felet beror på webbläsaren.

Felsökning via privat fönster

1. Gör ett nytt privat fönster i din webbläsare (alla moderna webbläsare har stöd för privat fönster).
  2. Logga in på ditt konto i det privata fönstret och upprepa operationen som inte fungerade.
  3. Om felet inte kvarstår kan problemet vara att information i webbläsarens cache har blivit felaktig.
  4. Rensa isåfall din cache i webbläsaren. Instruktion för: Firefox, Chrome, Safari och Edge

Felsökning via annan webbläsare

Om privat fönster och rensning av cache inte fungerar prova utföra operationen i en annan webbläsare (t.ex Chrome om du använder Edge eller Safari normalt). Om felet finns i båda webbläsarna eller inte är bra information för oss i supporten.

Beskriv problemet specifikt

Det kan vara svårt att beskriva ett tekniskt problem tydligt men försök att vara så specifik du kan. Istället för beskrivningen Det går inte att ladda upp är beskrivningen Jag får det här felmeddelandet när jag laddar upp den här specifika filen mycket mer begripligt för oss i supporten. Skicka också gärna med informationen i rutan under nästa rubrik Teknisk information.

Teknisk information

Det är till stor hjälp för supporten om du klickar på knappen Kopiera info för att kopiera texten i rutan. Skicka sedan med informationen i din kontakt med supporten för att lättare kunna få hjälp. Det är viktigt att du kopierar informationen från den webbläsare som inte fungerarar. Om du kan logga in på ditt användarkonto är det också bra om du är inloggad på ditt konto när du kopierar informationen.

User Agent: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)
User: -
Language: sv
Time: 2024-04-19 23:43:50
IP: 3.138.138.144
Logged In: No
Role: guest
Custom Header Script: No
Custom Footer Script: No
Custom Style: No